Eladó Panellakás, Szolnok

#195200561

CSAK NÁLUNK  
Eladó Panellakás

21.3 millió Ft

Szolnok Belváros
Alapterület:
45 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Csúsztatott zsalus vasbeton

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése

Szolnok Eladó társasházi lakás

 Szolnokon, a  Vasútállomás környékén, eladó  szigetelt társasház  8. emeletén, egy 45 nm-es 1+1  félszobás,   nagyerkélyes lakás! 

 A lakás jellemzői:

 A hő, és hangszigetelt nyílászárók  redőnnyel, szúnyoghálóval  felszereltek.  A  két szoba laminált padlós, a fürdőszoba  járólapos, az előszoba konyha, jobb minőségű  linóleum borítású. A  konyhabútor egyedi készítésű jó helykihasználással, a  villanytűzhely cseréje is megtörtént. A fűtést egyedi mérős távhő biztosítja. A nagyméretű erkélyről  városi  panoráma tárul elénk, méreténél fogva, májustól októberig, kitűnő pihenőhely a család számára. Az erkély két oldlára felszerelt hangszigetelt ablakok  által az erkély három oldalról védett, így a privát szféra is biztosított. A lakáshoz tartozik egy nagyméretű, közös, zárható kerékpártároló. Ingyenes parkolási lehetőség az épület előtt, és mögött egyaránt. Tiszta rendezett lépcsőház!  A társasházat csendes, jó lakóközösség jellemzi. Ez a hahgulatos ,kedves lakás, várja leendő, új tulajdonosát!  A környék kiváló infrasrtuktúrával rendelkezik, a Tesco nagy bevásárló központ, az állomás, Interspar, buszmegálló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, mind mind elérhető közelségben van!

 

 Irodánk hiteligénylés  esetén,ingyenes pénzügyi tanácsadással,bankfüggetlen hitelügyintézéssel áll ügyfeleink rendelkezésére, kolléganőink megkeresik Önöknek a legmegfelelőbb banki ajánlatot!
 Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, további információkért várom megtisztelő hívását!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás
Nyaraló
Építési telek
Raktár
Ikerházrész
Kert, gyümölcsös
Sorház
Iroda egyéb
Tanya
Üzlethelyiség
Telephely